Hurtig levering - Fri fragt - 14 dages returret

 

 

SHEETzZz ApS
CVR 38002872
Stavnsvej 22 C
8381 Tilst
kontakt@sheetzzz.dk

BETALING
På sheetzZz.dk kan der betales med:

Dankort, Visa, Electron, Mastercard og Debit (Husk Link til gebyrinformationer)

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret for at benytte de respektive betalingskort er oplyst i parentesen.
Der tages ikke gebyr ved betaling på sheetzZz.dk
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

LEVERING
Vi leverer fragtfrit i hele landet.
Levering sker med GLS i løbet af 3-5 dage.

FORTRYDELSE
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på sheetzZz.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via kontakt@sheetzzz.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING
Ønsker du at returnere, skal dette meddeles til kontakt@sheetzzz.dk. Du skal herefter sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca.39,- DKK.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR
Du mister din fortrydelsesret, hvis;
– du bryder forseglingen
– du beskadiger emballagen

Hvis forseglingen er brudt, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, skal forseglingen altså være intakt, og emballagen ubeskadiget. I dette tilfælde får du naturligvis det fulde beløb retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

SHEETzZz…
Stavnsvej 22 C
8381 Tilst

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular.

REKLAMATIONSRET
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på sheetzZz.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?
Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis rimelige fragtomkostninger.

Varen sendes til:

SHEETzZz
Stavnsvej 22 C
8381 Tilst

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:
Du bedes oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.
Brug gerne vores RMA skema her (indsæt link hvis du vil benytte en RMA skema, ellers sletter du denne linie).
Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk! Vi modtager aldrig pakker sendt pr. efterkrav.

PERSONDATAPOLITIK
For at du kan indgå aftale med os på sheetzZz.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos SHEETzZz og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren for SHEETzZz er dataansvarlig, og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til sheetzZz.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos SHEETzZz har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondatalove. Henvendelse i forbindelse med persondatapolitik rettes til SHEETzZz via e-mail kontakt@sheetzzz.dk

KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@sheetzzz.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, har du mulighed for at klage til Forbrugerklagenævnet. Du kan se mere på www.forbrug.dk.

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

 

 

Updating…
  • Ingen varer i kurven.